Om mig

Foto: Matilda Widström

Jag heter Sabina Anderberg. Till vardags arbetar jag som verksamhetsutvecklare vid Stockholms universitet. Jag driver i dagsläget Hästhjälpen vid sidan om mitt ordinarie arbete. 


Jag vill  bidra till att främja hållbar hästträning, ridning och hästhållning utifrån ett hälsoperspektiv baserat på hästens villkor och möjligheter.

Jag utbildar mig inom klassisk hästmassage. Jag räknar med att vara klar med min utbildning vid Axelsons Animal Massage School under 2018. Under utbildningsperioden utför jag kostnadsfria praktikbehandlingar mot  milersättningskostnad Läs mer om hästmassage här >>


2015/2016 genomförde jag en ettårig ridledare- och hästskötareexamen (inriktning islandshäst) med godkänt yrkesprov vid riksanläggningen Wången. Jag har även gått kurs genom EquestrianFysio med fokus på ryttarens sits och sitsoptimering och diverse andra kurser. Läs mer om mitt CV här >>. Jag hjälper till på ridskolor och i turridningsverksamhet och håller lektioner vid behov.  Jag tar regelbundet lektioner för etablerade och formellt utbildade instruktörer inom olika discipliner. Jag är även engagerad i arbete inom Svenska Islandshästförbundet och Ryttargruppen Stormur.


Foto Johanna Svan

Foto Johanna Svan